zomercursussen

CREA zomercursussen 2020

Van 6 juli tot en met 14 augustus 2020 zijn ze er weer: de CREA zomercursussen!

Door de coronacrisis worden de zomercursussen dit jaar in een andere vorm aangeboden. Met het oog op de gezondheid en om de druk op ons gebouw en het openbaar vervoer zo laag mogelijk te houden, is het aanbod in drie delen gesplitst. Bovenaan in de cursusteksten staat welke vorm het betreft.

  • Online cursussen: deze cursussen vinden volledig online (en dus niet bij CREA) plaats.
  • Hybride cursussen: bij deze cursussen werk je met je groep minimaal 2 dagen bij CREA en de rest van de tijd ben je thuis, in het veld of online aan het werk. Je start sowieso op maandag bij CREA. Twee weken voor aanvang van de cursus krijg je te horen op welke andere dag(en) en op welke tijdstippen je bij CREA verwacht wordt. Mochten de maatregelen verscherpt worden dan veranderen deze cursussen in een online cursus.
  • Real-life cursussen: deze cursussen kunnen alleen bij CREA plaatsvinden. Je werkt in kleinere groepen en waar mogelijk verspreid over meerdere ruimtes.

Uiteraard wordt bij alle cursussen waarbij je samen komt de 1,5 meter afstand in acht genomen. Lees hier de algemene cursusvoorwaarden en hier (wordt momenteel aan gewerkt) welke algemene maatregelen CREA in acht neemt m.b.t. het coronavirus.

De opzet van de zomercursussen blijft hetzelfde: zes weken lang kun je per week vijf dagen, van maandagochtend t/m vrijdagmiddag, aan de slag met een creatieve cursus. Binnen deze nieuwe situatie kun je nog steeds kiezen uit een breed creatief aanbod! Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat de gezellige zomersfeer blijft! Misschien net wat anders dan andere jaren, maar ook in deze bijzondere tijden willen we elkaar kunnen blijven inspireren. Deze zomer helaas geen festivals en (waarschijnlijk geen) vakanties naar het buitenland, maar bij CREA kun je absoluut terecht voor de nodige afleiding!

cursussen per week

online/hybride/real-life

cursussen per categorie

X