fbpx

café

CREA café

Verborgen parel

Het CREA café ligt als een verborgen parel op het Roeterseiland. Een modern café met een knusse, ‘Berlijnse’ huiskamersfeer. Dé plek om tijdens de pauze van je cursus of na je college bij te praten. Of rustig een krantje te lezen aan de leestafel. Tijdens voorstellingen en lezingen fungeert het café als foyer. En in de zomer geniet je aan het water van de Nieuwe Achtergracht met een drankje van de laatste zonnestralen.

Betaalbare kwaliteit

Het CREA café heeft een uitgebreide lunchkaart met broodjes, tosti’s, huisgemaakte soepen en diverse snacks. Zin in zoet? We hebben omfietswaardige brownies, lekkere taart en verschillende candybars.

Écht lekkere koffie, biologische frisdranken en goed bier

Als je van koffie houdt, zit je bij het CREA café helemaal goed. De koffie komt van Badeta Koffiebranders en ook voor een breed assortiment thee, wisselende (lokale) bieren, wijnen van de Gouden Ton, hot nacho’s voor bij de borrel en biologische frisdranken (Bionade en Belvoir) ben je bij het CREA café aan het juiste adres.

Borrels en feestjes

We hebben verschillende ruimtes in het café die geschikt zijn voor borrels/feestjes/ lunches. De mogelijkheid om te reserveren kan op basis van beschikbaarheid en afhankelijk van het soort evenement. Meer info over de verhuur van de grotere zalen (muziek- en theaterzaal) is hier te vinden.

Meer info

Wil je je borrel houden in het CREA café? Andere vragen? Leuk! Neem contact met ons op via cafe@crea.nl.

openingstijden CREA café
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 00.00 u
Zaterdag: 10.00 – 00.00 u
Zondag: 10.00 – 18.00 u

Nieuwe Achtergracht 170
(Postadres: Nieuwe Achtergracht 168)
1018 WV Amsterdam
T: 020 240 4860
E: cafe@crea.nl

In het CREA Café kun je gebruik maken van wifi.

CREA is rookvrij. Er is geen rookruimte.

X