café

CREA café

COVID-19 maatregelen

Per 15/10/2020 is het CREA café uitsluitend geopend voor afhalen. De ingang van het café bevindt zich tijdelijk op een andere plek, let goed op de borden. Er wordt je gevraagd om, terwijl je wacht op je bestelling, binnen een gezichtsmasker te dragen. Zie hiernaast de aangepaste openingstijden en hieronder het tijdelijke afhaalmenu.

I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan je gewend bent, wat kun je verwachten? Check hier de laatste informatie.

Verborgen parel

Het CREA Café ligt als een verborgen parel op het Roeterseiland. Een modern café met een knusse, ‘Berlijnse’ huiskamersfeer. Dé plek om tijdens de pauze van je cursus of na je college bij te praten. Of rustig een krantje te lezen aan de leestafel. Tijdens voorstellingen en lezingen fungeert het café als foyer. En in de zomer geniet je aan het water van de Nieuwe Achtergracht met een drankje van de laatste zonnestralen.

Betaalbare kwaliteit

Het CREA Café heeft een uitgebreide lunchkaart met broodjes, tosti’s, huisgemaakte soepen en diverse snacks. Zin in zoet? We hebben omfietswaardige brownies, lekkere taart en verschillende candybars.

Écht lekkere koffie, biologische frisdranken en goed bier

Als je van koffie houdt, zit je bij het CREA Café helemaal goed. De koffie komt van Badeta Koffiebranders en ook voor een breed assortiment thee, wisselende (lokale) bieren, wijnen van de Gouden Ton, hot nacho’s voor bij de borrel en biologische frisdranken (Bionade en Belvoir) ben je bij het CREA café aan het juiste adres.

Tijdelijk: room service!

Sinds 15/10/2020 is het CREA café uitsluitend geopend voor take-away. Zit je in een CREA studio en heb je honger, dorst of trek in koffie? Bekijk het afhaalmenu op deze pagina, plaats je bestelling via 020 525 1423 (noem je studionummer) en je koffie, thee of lunch wordt naar je studio gebracht! Betalen alleen mogelijk met pin. De openingstijden zijn anders dan normaal, dus houd dat in de gaten!

Café

Per 15-10-2020 is het CREA café uitsluitend geopend voor afhalen (lunch & koffie), dit zijn de openingstijden:
maandag – vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Nieuwe Achtergracht 170
(Postadres: Nieuwe Achtergracht 168)
1018 WV Amsterdam
T: 020 525 1423
E: info@creacafe.nl

In het CREA Café kun je gebruik maken van wifi.

CREA is rookvrij. Er is geen rookruimte.

X