café

CREA café

Corona maatregelen

Vanaf 2 juni is het terras van het CREA café weer open voor koffie, ontbijt, lunch en borrel. Reserveren voor het terras is niet nodig, voor binnen in het café wel (vanaf 4 juni geopend).
I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan gewend bent, wat kun je verwachten?. Check hier de laatste informatie.

Reserveer een tafel voor binnen in het CREA cafe!

Gebruik het venster/de knop op deze pagina om een reservering te maken voor in het CREA café (vanaf 4 juni). Voorlopig werken we alleen met tafels voor 1 of 2 personen. Reserveren voor meer mensen is nog niet mogelijk, maar op ons grote terras kun je met meerdere mensen plaatsnemen (op 1.5 meter) en hoef je niet te reserveren.

Ook na een bezoek aan ons theater of na het huren van een CREA-studio is het nodig om een reservering te maken om het café te kunnen betreden.

Let op: het CREA café binnengaan kan alleen via onze binnenplaats. Daar wordt gecheckt of je een reservering hebt en vindt het verplichte controlegesprek plaats.

Verborgen parel

Het CREA Café ligt als een verborgen parel op het Roeterseiland. Een modern café met een knusse, ‘Berlijnse’ huiskamersfeer. Dé plek om tijdens de pauze van je cursus of na je college bij te praten. Of rustig een krantje te lezen aan de leestafel. Tijdens voorstellingen en lezingen fungeert het café als foyer. En in de zomer geniet je aan het water van de Nieuwe Achtergracht met een drankje van de laatste zonnestralen.

Betaalbare kwaliteit

Het CREA Café heeft een uitgebreide lunchkaart met broodjes, tosti’s, huisgemaakte soepen en diverse snacks. Zin in zoet? We hebben omfietswaardige brownies, lekkere taart en verschillende candybars.

Écht lekkere koffie, biologische frisdranken en goed bier

Als je van koffie houdt, zit je bij het CREA Café helemaal goed. De koffie komt van Badeta Koffiebranders en ook voor een breed assortiment thee, wisselende (lokale) bieren, wijnen van de Gouden Ton, hot nacho’s voor bij de borrel en biologische frisdranken (Bionade en Belvoir) ben je bij het CREA café aan het juiste adres.

Meer info

Wil je je borrel houden in het CREA café? Andere vragen? Leuk! Neem contact met ons op per mail.

Café
maandag – vrijdag: 09.00 – 01.00 uur
zaterdag: 10.00 – 01.00 uur
zondag: 10.00 – 19.00 uur

openingstijden zomer 2020: 4 juli t/m 30 augustus 2020
maandag t/m vrijdag 09.00 – 01:00 uur
zaterdag 10.00 – 18.00 uur
zondag gesloten

Keuken
maandag – vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
zaterdag: 10.30 – 21.00 uur
zondag: 10.30 tot 17.30 uur

Nieuwe Achtergracht 170
(Postadres: Nieuwe Achtergracht 168)
1018 WV Amsterdam
T: 020 525 1423
E: info@creacafe.nl

In het CREA Café kun je gebruik maken van wifi.

CREA is rookvrij. Er is geen rookruimte.

X