theater

CREA theater

COVID-19 maatregelen

I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan je gewend bent, wat kun je verwachten?
>> check hier de laatste informatie

Momenteel geen nieuwe korte termijn aanvragen

Vanwege omstandigheden nemen wij geen nieuwe aanvragen aan op korte termijn. Mocht u de opties willen bespreken voor het huren van de muziek- of theaterzaal na 2 januari 2022, dan kunt u contact met ons opnemen via theater@crea.nl.

Het CREA theater is een vlakke vloertheater met een speelvlak van 10 x 10 meter. De zaal heeft een tribune met 120 zitplaatsen en een zwarte balletvloer. Technische ondersteuning is aanwezig. Vlak naast het Theater ligt het CREA Café, waar je terecht kunt voor een hapje en drankje.

Prijzen voor studenten

CREA verhuurt het theater per blok van 3 uur. Als student/studentenvereniging/studentenorganisatie kun je gebruik maken van deze faciliteiten voor zéér lage tarieven. Het gebruik van licht/geluidstechniek en technische ondersteuning is hierbij inbegrepen.- al vanaf €120,- ex BTW! (vanaf €220,- ex BTW voor een avond evenement).

Prijzen overig (niet-studenten)

Voor het maken van een boeking of het aanvragen van een offerte; stuur een mail naar theater@crea.nl.

Overige informatie

Parkeergelegenheid
CREA ligt aan een autovrij terrein. Laden en lossen kan alleen na overleg.

Publiciteit
De huurder zorgt zelf voor het promotiemateriaal. Posters en flyers kunnen na overleg in het gebouw worden verspreid. In het geval van een openbaar event vermeldt CREA de activiteit na aanlevering van kopij graag in de maandfolder en op de website.

Coördinatie en kaartverkoop
Tijdens de activiteit zorgt de huurder zelf voor de coördinatie en kaartverkoop. Als er een toegangsprijs wordt geheven, kunnen reserveringen na overleg via CREA worden gemaakt.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met onze coördinator theater- en muziekzaal via: theater@crea.nl

X