theater

CREA theater

Het CREA theater is een vlakke vloertheater met een speelvlak van 10 x 10 meter. De zaal heeft een tribune met 120 zitplaatsen en een zwarte balletvloer. Technische ondersteuning is aanwezig. Het CREA café is te bereiken via dezelfde hal, waar je terecht kunt voor een hapje en drankje.

Tarieven

CREA verhuurt het theater vanaf 1 dagdeel (4 uur), daarna kun je per uur verlengen. Tarieven voor het huren van het theater verschillen per categorie: student / cultureel, maatschappelijk & educatief / regulier & marktconform.
Als student/studentenvereniging/studentenorganisatie kun je de zaal huren voor zéér laag tarief, namelijk al vanaf €185,- ex BTW!* Het gebruik van licht/geluidstechniek en technische ondersteuning is hierbij inbegrepen. Voor de overige tarieven, meer informatie en het aanvragen van een offerte zie hieronder.

Doe een aanvraag

Leuk dat je overweegt een zaal bij CREA te boeken! Om je aanvraag in behandeling te nemen, vragen wij je om dit formulier in te vullen. Weet je nog niet – of ben je nog niet zeker over – de details? Geen probleem! Je kunt velden leeg laten of een voorlopige schatting maken; de informatie kan naderhand altijd nog worden bijgewerkt.
We nemen deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Vragen? Mail naar events@crea.nl.

Overige informatie

Parkeergelegenheid
CREA ligt aan een autovrij terrein. Laden en lossen kan alleen na overleg.

Publiciteit
De huurder zorgt zelf voor het promotiemateriaal. In het geval van een openbaar event vermeldt CREA de activiteit na aanlevering van kopij graag op de website. Posters en flyers kunnen na overleg in het gebouw worden verspreid.

Coördinatie en kaartverkoop
Tijdens de activiteit zorgt de organisator zelf voor de coördinatie en kaartverkoop.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met onze coördinator theater- en muziekzaal via: events@crea.nl.

X