praktische informatie zomercursussen

praktische informatie zomercursussen

inschrijving & sluitingsdata

Je kunt je inschrijven voor onze zomercursussen vanaf het moment dat de zomercursussen op onze website staan tot de start van de cursus. Tenzij de cursus al vol is of onvoldoende inschrijvingen heeft om door te kunnen gaan (lees ‘Minimum aantal deelnemers & annulering’ hieronder). Dat kan via onze website (betaling via iDeal) of bij het cursussecretariaat in het CREA gebouw.
Hierbij zijn de basisvoorwaarden CREA cursussen en prijscategorieën van toepassing. Voor de zomercursussen geldt géén voorrangsregel voor studenten en jong-alumni. De inschrijving voor CREA zomercursussen staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder (of je wordt 18 jaar in seizoen 2024-2025).

Je ontvangt direct een mail ter bevestiging van je cursusinschrijving. Ongeveer anderhalve week voor aanvang van de cursus ontvang je een definitieve bevestigingsmail over doorgang van de cursus en meer informatie over de start van de cursus.

Reserveren is niet mogelijk, maar mocht je twijfels hebben dan kun je je tot twee weken voor de start uitschrijven of wisselen van cursus via planning@crea.nl.

minimum aantal deelnemers & annulering

Inschrijven kan dus tot het laatste moment, mits er nog plek is. Maar om een zomercursus door te laten gaan is er een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal verschilt per cursus.
Twee weken voor de start wordt besloten of de cursus door kan gaan op basis van het aantal inschrijvingen. We raden je aan om je ruim op tijd, maar minimaal twee weken voor de start van de cursus, in te schrijven. Als je tot het laatste moment wacht met inschrijven, kan het zijn dat de cursus die je op het oog had, niet doorgaat. Of: ook jammer, hij zit al vol.
Gaat jouw cursus niet door? Dan brengen wij je tijdig op de hoogte.

wachtlijst

De plekken voor de zomercursussen zijn beperkt. Is een cursus vol? Dan kun je je inschrijven voor de wachtlijst. De inschrijfknop verandert automatisch in een wachtlijst-knop zodra de cursus vol is. Je krijgt als je je ingeschreven hebt voor de wachtlijst een mail zodra er een plek vrijkomt. Maar let op: dit is géén garantie dat er nog plaats is en iedereen op de wachtlijst krijgt tegelijk bericht.

indeling weekcursussen

Een zomerweekcursus duurt van maandag tot en met vrijdag. Je bent dus vijf dagen creatief bezig!

Hieronder zie je een globale opzet van een cursusweek. Tijden kunnen iets afwijken, maar dit zijn de tijden die je vrij kunt houden. In geval van grote afwijkingen staat dit op de cursuspagina vermeldt.

maandag
10.00-10.30: aankomst en aanmelden
10.30-17.00: gemeenschappelijke introductie en start cursus

dinsdag

10.30-17.00: cursus

woensdag
10.30-13.30: cursus

donderdag
10.30-17.00: cursus

vrijdag
10.30-16.00: cursus
16.00-ongeveer 19.00: eindpresentaties

indeling dagcursussen

Dagcursussen zijn eendaagse cursussen op de zaterdagen tijdens de zomer. De cursussen duren van 11:00-16:00 uur incl. lunchpauze. Bij de dagcursussen zijn geen eindpresentaties.

lunch

Op de cursusdagen is er ruim de tijd om even te lunchen en een frisse neus te halen. Je kunt je eigen lunchpakketje meenemen, bij de supermarkt om de hoek wat halen of op eigen gelegenheid in het CREA café of in de buurt gaan lunchen.

informatie & vragen

Als je cursus door gaat krijg je ongeveer anderhalve week voor aanvang een mail met meer informatie over de start en het verloop van de week.
Heb je vragen? Neem contact op via planning@crea.nl of bel 020 399 1212.

X