praktische informatie zomercursussen

praktische informatie zomercursussen

weekindeling

Een CREA zomercursus duurt van maandag tot en met vrijdag, je bent dus vijf dagen creatief bezig!
De tijden en dagen waarop je (eventueel) aanwezig bent bij CREA verschillen per cursus.
Hieronder zie je een globale opzet van wat je qua indeling van je cursusweek kunt verwachten, houd deze tijden dus ook vrij. Ongeveer anderhalve week voor de start van je cursus krijg je te horen op welke dagen en hoe laat je bij CREA wordt verwacht.

weekschema

Dit is een voorbeeld. Tijden kunnen iets afwijken.

maandag
10.30-17.00: cursus

dinsdag

10.30-17.00: cursus

woensdag
10.30-13.00: cursus

donderdag
10.30-17.00: cursus

vrijdag
10.30-16.00: cursus
16.00-18.00: eindpresentaties (in aangepaste vorm)

lunch

Op de cursusdagen bij CREA is een lunchpauze gepland. Het CREA café biedt de cursisten elke dag de mogelijkheid om een lunchpakketje te bestellen voor een speciale gereduceerde prijs! Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid iets halen in het CREA café, de supermarkt of bij een tentje in de buurt. Wanneer je je eigen lunch meeneemt kun je deze in het lokaal of buiten (niet op het terras) nuttigen.

workshops

In verband met de nog geldende beperkingen rondom Covid-19 worden dit jaar geen korte workshops op woensdagmiddag aangeboden.

presentaties

Cursussen presenteren hun resultaten dit jaar op ons speciale Zomer@CREA platform, ons virtuele open huis. De vorm van die presentaties zal per cursus verschillen en zal afhangen van de mogelijkheden die er op dat moment zullen zijn i.v.m. de COVID-19 maatregelen.

overig randprogramma

Het randprogramma zal dit jaar afhangen van de mogelijkheden die er op dat moment geboden worden i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Wanneer het culturele hart van Amsterdam weer meer wat gaat kloppen zullen wij de connectie tussen stad en ons zomerprogramma zeker opzoeken!

veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven?
Dit kan online (betaling via iDeal) via onze website. Het is momenteel niet mogelijk je in persoon bij CREA in te schrijven.

Wanneer moet ik mij uiterlijk opgeven?
Reserveren is niet mogelijk, dus vol = vol. Het is aan te raden je minstens vier werken voor de start van de cursus in te schrijven. Maar let op: dit is géén garantie dat er nog plaats is. Geef je dus tijdig op.

Wanneer weet ik zeker of een cursus doorgaat?
Zomercursussen gaan door vanaf zes deelnemers. We besluiten anderhalve week voor de start van de cursus of deze door kan gaan. Heb je je opgegeven voor een cursus die niet door kan gaan, dan brengen wij je op de hoogte.

Wanneer krijg ik meer informatie?
Als je cursus door gaat krijg je ongeveer anderhalve week voor aanvang een mail met meer informatie over het randprogramma, de lunchpakketten en indien van toepassing extra cursusinformatie toegestuurd.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem contact op via planning@crea.nl.

X