cursussen

CREA cursussen

COVID-19 maatregelen

I.v.m. de op 13/04/2021 aangekondigde verlengde lockdown blijft CREA gesloten tot het moment dat we volgens het openingsplan van de Rijksoverheid weer open mogen.

Tot het einde van deze strenge lockdown kunnen cursuslessen alleen online plaatsvinden. N.a.v. de persconferentie van 13/04/2021 hebben we moeten besluiten om de fysieke cursussen die in april/mei starten, (deels) online plaats te laten vinden. Personen die zich voor of op 14/04/2021 hebben ingeschreven voor een fysieke april/mei cursus krijgen hierover per mail bericht. Zij krijgen de mogelijkheid om deelname aan de cursus te heroverwegen tot een nieuw gestelde datum.

We zullen overschakelen naar fysieke lessen in het CREA gebouw zodra de maatregelen dit toestaan. Wanneer dit precies kan, weten we nu nog niet.

Inschrijven voor cursussen kan tot aan de start van de cursus! In de cursustekst staat een indicatie van hoe de (deels) online cursus eruit zal zien. Voor personen die zich na 14/04/2021 inschrijven geldt de reguliere opzegtermijn.

I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan gewend bent, wat kun je verwachten? Check hier de laatste informatie.

cursussen per categorie

CREA organiseert jaarlijks zo’n 600 cursussen van digitale media tot beeldend en van theater tot fotografie.

Voorjaarscursussen 2021

Het aanbod van voorjaar 2021 staat online! In het voorjaar kun je op twee momenten starten met een 8-weekse cursus: begin februari en in april.
Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer een nieuw cursusblok online komt te staan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbief.

Zomercursussen 2021

Een zomercursus is een weekcursus van maandag t/m vrijdag gedurende zes zomerweken. Het aanbod voor zomer 2021 komt medio april online! Bekijk hier het programma van zomer 2020.

X