cursussen

CREA cursussen

COVID-19 maatregelen

I.v.m. de op 17/11/’20 aangekondigde COVID-19 versoepelingen is CREA vanaf donderdag 19 november geopend na 2 weken gesloten te zijn geweest. Fysieke cursussen worden in CREA gegeven, tenzij je daarover anders bericht krijgt van CREA of je docent. Online cursussen zullen gewoon online worden gegeven.
 
I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan gewend bent, wat kun je verwachten? Check hier de laatste informatie.

CREA organiseert jaarlijks zo’n 400 cursussen van digitale media tot beeldend en van theater tot fotografie.

Najaarscursussen 2020

Het volledige aanbod voor najaar 2020 staat vanaf nu online! Kies hieronder een cursuscategorie om het aanbod te bekijken.

NIEUW
dit seizoen: de meeste cursussen zijn opgedeeld in blokken van 8 weken. Dat betekent dat je dit najaar op twee momenten kan starten met een cursus: eind september/begin oktober en eind november/begin december.

Voorjaarscursussen 2021

Het aanbod voor voorjaar 2021 komt in december 2020 online te staan. Ook in het voorjaar kun je op twee momenten starten met een cursus: begin februari en in april.
Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer de cursussen online komen te staan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbief.

Let op: studenten en jong-alumni hebben tot 1 januari 2021 voorrang bij inschrijven. Lees hier meer over deze voorrangsregel.

Zomercursussen 2021

Een zomercursus is een weekcursus van maandag t/m vrijdag gedurende zes zomerweken. Het aanbod voor zomer 2021 komt medio maart online! Bekijk hier het programma van zomer 2020.

cursussen per categorie

X