COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 14/10/2020

Het pand is alleen te betreden als je een afspraak/reservering hebt. Het CREA café is per 15/10/2020 uitsluitend geopend voor afhalen. Er wordt je gevraagd om in de verkeersruimtes (hal, gangen, als je loopt in het café) een gezichtsmasker te dragen.
Voor vragen kun je contact opnemen via 020 525 1414 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.

Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?

We volgen de voorschriften vanuit de overheid en de aanbevelingen vanuit de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk en de Koninklijke Horeca Nederland op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid en in beperkt gezelschap naar CREA te komen.
Respecteer overal in het gebouw de 1,5 meter afstand: geef elkaar en het personeel de ruimte en gebruik de gemarkeerde routes en wachtplekken.
Let op: de hoofdingang van CREA is niet in gebruik. Toegang tot het hoofdgebouw is mogelijk via de binnenplaats, het café is te bereiken via de ingang bij het terras. Zonder afspraak is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Er wordt je ook gevraagd om in de verkeersruimtes (hal, gangen, als je loopt in het café) een gezichtsmasker te dragen.

Is het mogelijk om een ​​studio te huren bij CREA?

Een studio huren blijft mogelijk bij CREA, echter alleen voor het beoefenen van theater, dans of muziek in de vorm van culturele uiting. Op onze pagina over studiohuur vind je alle informatie en staan ​​ook de aanvullende coronavoorwaarden en aanvullende corona huisregels.
Let op: het is vooralsnog niet mogelijk om persoonlijk aan de balie te reserveren of een account voor studiohuur aan te maken. Het gebouw is alleen toegankelijk als je al een studio hebt gereserveerd. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Er wordt je gevraagd om in de hal en gangen een gezichtsmasker te dragen, tot je in de studio bent.

Kan ik weer naar het CREA café?

Helaas is het CREA café i.v.m. de aangescherpte maatregelen van Rijksoverheid per 15/10/2020 alleen geopend voor afhalen. Hier vind je meer informatie over de openingstijden voor afhalen bij het café.

Hoe kan ik naar een voorstelling/event bij CREA?

De nieuwe per 14/10/2020 afgekondigde maatregelen hebben als gevolg dat er alleen nog bijeenkomsten kunnen plaatsvinden waarbij onderwijs wordt gegeven of theater, dans of muziek in de vorm van culturele uiting wordt beoefend (max. 30 personen).
Je kunt alleen naar een event bij CREA als je van tevoren hebt gereserveerd of een kaartje hebt gekocht. Meer info daarover staat bij het event in onze agenda. De maximum capaciteit van onze uitvoeringszalen is (sinds 29/09/2020) weer teruggebracht naar 30 bezoekers per zaal.
Let op: bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Kom 15 minuten voor aanvang van het event, eerder is het helaas niet mogelijk het pand te betreden. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Verlaat het pand direct na afloop. In de hal en gangen draag je een gezichtsmasker tot je op je stoel in het theater/muziekzaal zit of tot je weer buiten bent.

Ik wil een cursus doen bij CREA, hoe gaat dat in zijn werk?

We kunnen gelukkig de CREA cursussen door laten gaan in hun huidige vorm. In de bestuurdersversie van de routekaart gepubliceerd op Rijksoverheid.nl staat helder dat alle CREA cursussen, vanuit maatschappelijk belang, een uitzondering vormen op de maatregelen die zijn afgekondigd op 13/10/2020. Inmiddels is dit ook bevestigd door landelijke cultuurplatforms als Kunsten92 en NAPK. (Dit was overigens de afgelopen periode ook al het geval). Meer info over de cursussen en hoe wij omgaan met de maatregelen bij de cursussen vind je hier. Voor aanvang van de cursus ontvangen cursisten meer info over de gang van zaken i.v.m. de start en verloop van de cursus.
Let op: zonder afspraak/reservering is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Je bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een cursus is momenteel niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel.

Ik zit bij een studentenorganisatie en ik wil naar ons kantoor in de Voorfabriek, vanaf wanneer kan dat?

Studentenorganisaties zijn weer welkom bij CREA, over de richtlijnen en de gang van zaken hebben zij bericht gekregen. Per 29/09/2020 wordt gevraagd om in de hal en gangen een gezichtsmasker te dragen, met name in de smalle gangen van de Voorfabriek is dit van belang. Per 14/10/2020 is het maximaal aantal personen per ruimte in de Voorfabriek 4 personen. Dit geldt ook voor vergaderruimtes.

We hopen je op een veilige manier te verwelkomen bij CREA!

X