COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 31/05/2020

Vanaf maandag 7 juni gaat CREA weer open!

I.v.m. de op 28 mei door de Rijksoverheid aangekondigde versoepelingen die per 5 juni 2021 ingaan, mag CREA de deuren weer openen!

Het pand is alleen te betreden als je een afspraak/reservering hebt. Er wordt je gevraagd om in de verkeersruimtes (hal, gangen, als je loopt in het café) een gezichtsmasker te dragen.
Voor vragen kun je contact opnemen via 020 525 1414 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.

 Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?
We volgen de voorschriften vanuit de Rijksoverheid op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid en in beperkt gezelschap naar CREA te komen.
Respecteer overal in het gebouw de 1,5 meter afstand: geef elkaar en het personeel de ruimte en gebruik de gemarkeerde routes en wachtplekken.
Let op: de hoofdingang van CREA is niet in gebruik. Toegang tot het hoofdgebouw is mogelijk via de binnenplaats (bij de fietsenstalling), het café is te bereiken via de ingang bij het terras. Zonder afspraak is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Er wordt je ook gevraagd om in de verkeersruimtes (hal, gangen, als je loopt in het café) een gezichtsmasker te dragen.

Ik volg 0f ik wil een cursus volgen bij CREA, hoe gaat dat in zijn werk?
Meer info over de cursussen en hoe wij omgaan met de maatregelen bij de cursussen vind je hier. Voor aanvang van de cursus ontvangen cursisten meer info over de gang van zaken i.v.m. de start en verloop van de cursus.
Let op: zonder afspraak/reservering is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Je bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een cursus is momenteel niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel.

Is het mogelijk om een ​​studio te huren bij CREA?
Vanaf 7 juni zijn studiohuurders weer welkom bij CREA! Op onze pagina over studiohuur vind je alle informatie over studiohuur en staan ​​ook de aanvullende coronavoorwaarden en aanvullende corona huisregels.
Let op:
het is vooralsnog niet mogelijk om persoonlijk aan de balie te reserveren of een account voor studiohuur aan te maken. Het gebouw is alleen toegankelijk als je al een studio hebt gereserveerd. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Er wordt je gevraagd om in de hal en gangen een gezichtsmasker te dragen, tot je in de studio bent.

Kan ik weer naar het CREA café?
Jazeker!  Vanaf 7 juni kun je weer zowel op het terras zitten als in het café een tafeltje reserveren. Binnenkort volgt er meer informatie voor het reserveren van een tafel binnen.  Hier vind je meer informatie over de openingstijden.
Let op: de ingang van het CREA café en de routes zijn anders dan je gewend bent! Let goed op de markeringen en aanwijzigingen van medewerkers. Er wordt je gevraagd binnen een gezichtsmasker te dragen tot je aan je tafel zit of als je naar de wc gaat.

Hoe kan ik naar een voorstelling/event bij CREA?
Je kunt alleen naar een event bij CREA als je van tevoren hebt gereserveerd of een kaartje hebt gekocht. Meer informatie daarover staat bij het event in onze agenda. De maximum capaciteit van onze uitvoeringszalen is teruggebracht naar 50 bezoekers per zaal.
Let op: bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt. Kom 15 minuten voor aanvang van het event, eerder is het helaas niet mogelijk het pand te betreden. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Verlaat het pand direct na afloop. In de hal en gangen draag je een gezichtsmasker tot je op je stoel in het theater/muziekzaal zit of tot je weer buiten bent.

Ik zit bij een studentenorganisatie en ik wil naar ons kantoor in de Voorfabriek, vanaf wanneer kan dat?
Vanaf maandag 7 juni zijn studentenorganisaties weer welkom bij CREA. Over de richtlijnen en de gang van zaken hebben zij bericht gekregen. Iedereen wordt gevraagd om in de hal en gangen een gezichtsmasker te dragen, met name in de smalle gangen van de Voorfabriek is dit van belang.

We kijken er enorm naar uit je weer bij CREA te zien!

X