COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Laatste update: 15/11/2021

Update n.a.v. persconferentie 12/11/2021

In de persconferentie van 12 november 2021 zijn aangescherpte maatregelen aangekondigd die per 13 november 2021 zijn ingegaan. Deze maatregelen zijn met name van toepassing op ons café. M.i.v. 13 november sluit het CREA café om 20u en geldt er een maximum van 70 gasten i.v.m. verplichte placering. In het geval dat dit invloed heeft op een event of borrel (in zowel café als in een van de zalen), dan wordt er door ons contact opgenomen met de organisatie.

Deze maatregelen hebben geen invloed op de voortgang van huidige cursussen (en cursuspresentaties in weekend van 18-21 november) en de cursussen die van start gaan vanaf 22 november. Ook alle voorstellingen, lezingen etc. kunnen zoals gepland doorgaan.

Let op: om het CREA gebouw binnen te komen moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit kan alleen in de vorm van een geldige QR-code die gescand kan worden (mag digitaal of geprint op papier).
Kom je dus bijvoorbeeld voor je cursus, verhuurstudio, voorstelling of vergadering in de voorfabriek? Neem dan bij elk bezoek een geldige QR-code mee. Als je geen geldige code kunt laten zien, kun je niet naar binnen.

Laatste update: 11/11/2021

Korte update n.a.v. persconferentie 02/11/2021

Per zaterdag 6 november 2021 is het laten zien van een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht voor alle bezoekers aan CREA. Dit geldt ook voor alle cursussen van CREA (kunst- en cultuurlessen). Je zal dus bij de CREA-ingang gevraagd worden een geldige QR-code te tonen. Zonder geldige code heb je geen toegang tot CREA en het CREA café. De route naar het café wordt verplaatst naar de binnenplaats (zelfde als hoofdingang).

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 15/11/2021

Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?

We volgen de voorschriften vanuit de Rijksoverheid op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid naar CREA te komen. De basisregels blijven van belang.

Om het CREA gebouw binnen te komen moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit kan alleen in de vorm van een geldige QR-code die gescand kan worden (mag digitaal of geprint op papier).

Kom je dus bijvoorbeeld voor je cursus, verhuurstudio, voorstelling of vergadering in de voorfabriek? Neem dan bij elk bezoek een geldige QR-code mee. Als je geen geldige code kunt laten zien, kun je niet naar binnen.

Voorlopig blijft toegang tot het hoofdgebouw alleen mogelijk via de binnenplaats (bij de fietsenstalling). Om bezoekersstromen in het pand te kunnen beheersen blijven we bij de ingang checken of je een reservering/afspraak/cursusles hebt.

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 525 1414 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.


CREA cursussen

De CREA najaarscursussen gaan zoals gepland van start. De aangekondigde maatregelen van 12/11/2021 hebben geen invloed op de voortgang van huidige cursussen (en presentaties in weekend van 18-21 november) en de cursussen die van start gaan vanaf 22 november.

Om deel te nemen aan cursussen moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit kan alleen in de vorm van een geldige QR-code die gescand kan worden (mag digitaal of geprint op papier). Neem bij elke cursusles een geldige QR-code mee. Als je geen geldige code kunt laten zien, kun je niet naar binnen.

Meer informatie over de maatregelen tijdens de cursus vind je hier.

Let op: Het bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een cursus is voorlopig niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel. Voor vragen kun je bellen (020 5251414) of mailen (planning@crea.nl)


Studiohuur

Om het CREA gebouw binnen te komen moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt voor alle personen die aanwezig zijn in verhuurstudio’s. Zorg ervoor dat alle deelnemers/gasten hiervan op de hoogte zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Let op: het gebouw is alleen toegankelijk als je al een studio hebt gereserveerd. Voorlopig is het alleen mogelijk om telefonisch een reservering te maken om een studio te huren (020 5251414). Als je al bij CREA bent i.v.m. studiohuur kun je aan de balie een volgende reservering maken.


CREA café

M.i.v. 25 september is het CREA café alleen toegankelijk met een negatief Coronatoegangsbewijs. Bij de ingang wordt dit gecheckt, kun je dit niet laten zien dan kunnen onze collega’s je helaas niet binnen laten. Per 13/11/2021 sluit het café om 20u en moeten gasten weer blijven zitten, daardoor is de plek in het café beperkt.

Let op: de ingang van het CREA café en de routes naar het toilet zijn anders dan je gewend bent. Let goed op de markeringen.


Voorstellingen/evenementen in het theater en de muziekzaal

M.i.v. 25 september maakt CREA gebruik van de Corona Check App bij het toelaten van bezoekers in het theater of de muziekzaal.

Per event in de agenda (of via de organisatie van het event) vind je meer informatie over het moeten tonen van een Coronatoegangsbewijs en hoe dat in zijn werk gaat. Reserveren/aanmelden blijft verplicht.

Kom 15 minuten voor aanvang van het event, eerder is het helaas niet mogelijk het pand te betreden. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Verlaat i.v.m. doorstroom het pand direct na afloop, het café is toegankelijk via de buitenzijde van het pand. Ook daar wordt gewerkt met de Corona Check App.


Studentenkantoren/Voorfabriek

Om het CREA gebouw binnen te komen moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt ook voor alle gebruikers van de Voorfabriek. Aan organisaties die een studentenkantoor/flexruimte hebben de vraag om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan op de hoogte is om teleurstellingen te voorkomen.


We kijken er enorm naar uit je weer bij CREA te zien!

X