COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 15/09/2021

Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?

We volgen de voorschriften vanuit de Rijksoverheid op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid naar CREA te komen. De basisregels blijven van belang.

Tot 25 september is het pand alleen te betreden als je een afspraak/reservering hebt. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering/afspraak/cursusles hebt. Daarnaast worden er ook een aantal gezondheidsvragen gesteld.

Met ingang van 25 september vervalt de regel ‘verplicht 1,5m afstand houden’, dat zal ook gelden voor het CREA gebouw. Om het mogelijk te laten blijven om die afstand zoveel mogelijk te behouden gaan we nog niet direct terug naar een 100% bezetting van het gebouw. Hieronder lees je wat dat voor de verschillende afdelingen van CREA betekent.

In het CREA café (en terras) en voor events in het CREA theater en de muziekzaal wordt m.i.v. 25 september gebruik gemaakt van de Corona Check app. Zie toelichting hieronder.

Voorlopig blijft toegang tot het hoofdgebouw alleen mogelijk via de binnenplaats (bij de fietsenstalling). Om bezoekersstromen in het pand te kunnen beheersen blijven we bij de ingang checken of je een reservering/afspraak/cursusles hebt. 

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 525 1414 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.


CREA cursussen

De CREA najaarscursussen gaan zoals gepland van start.

M.i.v. 25 september vervalt de 1,5m regel, de cursussen zijn echter wel zo ingericht dat het mogelijk is om 1,5m afstand te houden en het groepsaantal is aangepast i.v.m. ventilatie. Voor de cursussen die in september/oktober starten zal hier niets aan veranderen. Voor bezoek aan het CREA café voor of na de cursusles moet je een negatief coronatoegangsbewijs kunnen laten zien.

Meer informatie over de maatregelen tijdens de cursus vind je hier.

Let op: Je bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een cursus is voorlopig niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel. Voor vragen kun je bellen (020 5251414) of mailen (planning@crea.nl)


Studiohuur

Repeteren voor podiumkunsten kan met het aantal mensen dat volgens de richtlijnen maximaal in een studio past. Op de studiohuurpagina staat hoeveel mensen er maximaal in de studio worden toegestaan om 1,5m te kunnen garanderen.

M.i.v. 25 september vervalt de 1,5m regel. Het advies om afstand te houden en te ventileren blijft. Om die reden blijven we tot nader order werken met een maximaal aantal personen per studio. Op de studiohuurpagina wordt binnenkort aangepast hoeveel mensen er vanaf 25 september maximaal in de studio worden toegestaan.

Let op: het gebouw is alleen toegankelijk als je al een studio hebt gereserveerd. Voorlopig is het alleen mogelijk om telefonisch een reservering te maken om een studio te huren (020 5251414). Als je al bij CREA bent i.v.m. studiohuur kun je aan de balie een volgende reservering maken.


CREA café

Het CREA café is open voor iedereen. Er wordt rekening gehouden met de huidig geldende maatregelen voor de horeca.

M.i.v. 25 september is het CREA café en het terras alleen toegankelijk met een negatief Coronatoegangsbewijs. Bij de ingang wordt dit gecheckt, kun je dit niet laten zien dan kunnen onze collega’s je helaas niet binnen laten of op het terras bedienen.

Let op: de ingang van het CREA café en de routes naar het toilet zijn anders dan je gewend bent. Let goed op de markeringen.


Voorstellingen/evenementen in het theater en de muziekzaal

Je kunt alleen naar een event bij CREA als je van tevoren hebt gereserveerd of een kaartje hebt gekocht. Meer informatie daarover staat bij het event in onze agenda. De maximumcapaciteit van onze uitvoeringszalen is teruggebracht naar 40 bezoekers voor de theaterzaal en 50 bezoekers voor de muziekzaal.

Kom 15 minuten voor aanvang van het event, eerder is het helaas niet mogelijk het pand te betreden. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Verlaat i.v.m. doorstroom het pand direct na afloop, het café is toegankelijk via de buitenzijde van het pand.

M.i.v. 25 september gaat CREA, afhankelijk van de aard van het de gelegenheid, gebruik maken van de Corona Check App bij het toelaten van bezoekers. Dit is afhankelijk van of het bijv. om educatie, theatervoorstelling of filmvertoning gaat.

Per event in de agenda (of via de organisatie van het event) vind je meer informatie over het moeten tonen van een Coronatoegangsbewijs en hoe dat in zijn werk gaat. Reserveren/aanmelden blijft verplicht. Kom op tijd zodat de check uitgevoerd kan worden.


Studentenkantoren/Voorfabriek

Studentenbesturen en -organisaties die een (flex-)ruimte hebben bij CREA zijn weer welkom in het pand. Er geldt een maximaal aantal personen in de gebruiksruimtes.

M.i.v. 25 september vervalt de 1,5m regel. Het advies om afstand te houden en te ventileren blijft. Om die reden blijven we tot nader order werken met een maximaal aantal personen per ruimte/kantoor. Organisaties ontvangen hierover per mail bericht.


We kijken er enorm naar uit je weer bij CREA te zien!

X