coronavirus

Coronavirus

Algemeen

We houden via deze pagina bij wat de actuele maatregelen zijn m.b.t. het coronavirus die gelden voor de activiteiten van CREA.

Voor vragen is CREA bereikbaar via planning@crea.nl.

25-03-2020: update m.b.t. voortgang cursussen

Naar aanleiding van de aanvullende en aangescherpte maatregelen van het kabinet van maandag 23 maart, hebben wij moeten besluiten om de periode dat CREA dicht is te verlengen tot 1 juni. Cursisten hebben vandaag opnieuw een mail ontvangen over de voortgang van de (nog startende) voorjaarscursussen. Check je mail (en je spambox) voor meer info.

We hebben docenten gevraagd om na te denken over meer lessen online, om zo toch de cursussen te kunnen laten doorlopen ondanks de bizarre omstandigheden. Of er lessen online zullen plaatsvinden en hoeveel lessen dat zijn, zal verschillen per docent. We realiseren ons dat dit een situatie is waarvoor niemand van tevoren heeft getekend. Hierom hebben we verschillende opties voor cursisten bedacht. Hiervoor verwijzen we naar de mail die verzonden is.

18-03-2020: update m.b.t. voortgang cursussen

Vandaag is er een mail verstu​urd naar alle cursisten m.b.t. de voortgang van de voorjaarscursusssen. Check je mail voor meer info.

In het kort: we zijn op zoek naar oplossingen om de cursussen digitaal te laten verlopen. Een kant-en-klare oplossing is er helaas niet en het zal ook niet voor alle cursussen mogelijk zijn om digitaal lessen te vervangen. Docenten nemen contact op met hun cursisten over de aanpak en via welk platform. We hopen dat dit een goed alternatief is voor de komende 3 á 4 lessen. Voor daarna resterende lessen in de cursus en het eindpresentatieweekend gaan we te zijner tijd kijken hoe we daar vorm aan kunnen geven. Zoals bij alles op het moment, bekijken we het van dag tot dag. Mocht je om wat voor reden dan ook niet willen instappen in dit speciale CREA plan neem dan contact op met planning@crea.nl dan zorgen we dat we daar een oplossing voor bieden.

16-03-2020: update: CREA dicht tot en met maandag 6 april

Gister heeft het RIVM/het kabinet besloten de eerder genomen maatregelen te verlengen tot en met maandag 6 april 2020. Om die reden zal ook CREA tot die tijd gesloten blijven.

12-03-2020: CREA dicht tot en met 31 maart

Vanavond heeft de UvA besloten dat er geen onderwijs op locatie plaatsvindt tot en met einde van de maand. Hierom gaat het CREA gebouw dicht en komen alle CREA activiteiten en ook de verhuur van de studio’s en uitvoeringszalen te vervallen tot en met 31 maart. (Dit in tegenstelling tot een eerder hier gepubliceerd bericht/gestuurde mail dat alleen activiteiten in onze uitvoeringszalen afgelast zouden worden.)

CREA kiest er net als de UvA voor om de maatregelen en (reis)adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de GGD Amsterdam op te volgen.

We hopen zo gauw mogelijk weer open te gaan en je te mogen begroeten in ons gebouw.

CREA cursussen

Omdat de UvA donderdagavond 12 maart heeft besloten dat er geen onderwijs op locatie meer plaatsvindt, hebben ook wij besloten alle cursussen af te gelasten tot 1 juni. We houden nauwgezet alle ontwikkelingen in de gaten en lopen schouder aan schouder met de UvA en HvA. Wat betreft de lessen zullen we onderzoeken of er een mogelijkheid is deze lessen later in te halen. Bekijk ook de update van 25-03-2020 m.b.t. de voortgang van cursussen.

evenementen

Het RIVM schrijft voor dat activiteiten met meer dan 100 deelnemers worden afgelast. Wij volgen deze maatregelen en daarom zullen alle openbare evenementen in onze theater- en muziekzaal tot 1 juni worden geannuleerd. Organiseer je een evenement in een van onze zalen de komende weken en heb je vragen? Neem contact op via 020 525 1419.

voorfabriek

Ook de CREA Voorfabriek zal tot in ieder geval 1 juni gesloten zijn voor studentenorganisaties, hierover hebben de desbetreffende organisaties een mail ontvangen.

studiohuur

Iedereen die een reservering heeft staan in de periode tot 1 juni heeft hierover bericht ontvangen of ontvangt hierover zo snel mogelijk bericht. Je reservering wordt geannuleerd en het saldo dat daarmee vrijkomt staat weer op je account. Indien je over dit saldo wilt beschikken kunnen we dit terugstorten. Stuur ons hiertoe een bericht op planning@crea.nl met je IBAN nummer. Ook voor vragen en kun je mailen naar planning@crea.nl.

CREA café

Ook het CREA café zal tot 1 juni gesloten blijven.

CREA wil zoveel mogelijk kunst en cultuur met jullie blijven delen. Daarom hebben we een pagina gemaakt met de meest inspirerende tips op het gebied van kunst en cultuur, die je vanuit huis kan bekijken/doen!

X