fbpx

COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 01/03/2022

We zijn super blij dat we bij CREA de deuren weer mogen openen, maar het is ook spannend om weer mensen bij elkaar te brengen in ons gebouw. Bij CREA hebben wij dat altijd volgens de richtlijnen gedaan en ook nu willen we het zo veilig mogelijk organiseren. Wij vragen je daarom nadrukkelijk om je aan de geldende maatregelen te houden.

We volgen de voorschriften vanuit de Rijksoverheid op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid naar CREA te komen. De basisregels blijven van belang.

Per 25 februari vervalt het coronatoegangsbewijs en sinds 18 februari hoef je ook geen 1,5 meter afstand meer te houden en een mondkapje op te doen bij CREA. Oftewel: je zult bij CREA vrij weinig meer merken van Covid-19.

Voorlopig blijft toegang tot CREA alleen mogelijk via de binnenplaats (bij de fietsenstalling).

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 399 1212 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.


CREA cursussen

Alle lopende voorjaarscursussen kunnen gewoon plaatsvinden bij CREA en daar zullen ook geen wijzigingen in zijn n.a.v. de persconferentie van 15/02/2022 (m.u.v. vervallen van mondkapverplichting, 1.5 meter afstand en de QR-check).

Er wordt onderzocht of de capaciteit van de voorjaarscursussen die nog gaan starten in april wellicht omhoog gaat i.v.m. het vervallen van de 1,5 meter verplichting. Hierbij wordt gekeken naar de luchtcirculatie en wat past binnen de cursus volgens CREA in samenspraak met docenten.

Meer informatie over extra voorzorgsmaatregelen tijdens de cursus vind je hier.

Let op: het bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een cursus is voorlopig niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel. Voor vragen kun je bellen (020 399 1212) of mailen (planning@crea.nl)


Studiohuur

De studiohuur wordt weer hervat zoals voor covid-19.


CREA café

Het CREA café is weer volledig geopend! Per 18 februari hanteert het café weer de reguliere openingstijden en zijn er geen vaste zitplaatsen meer. De daadwerkelijke openingstijden wijken op dit moment af i.v.m. roosteren/quarantaine van personeel, bel van tevoren even om te checken of het open is: 020 240 4860


Voorstellingen/evenementen in het theater en de muziekzaal

Evenementen en activiteiten kunnen momenteel weer plaatsvinden zoals voor Covid-19. De zalen hebben een capaciteit van minder dan 500 personen en daarom is het 1G-beleid hier niet van toepassing.


Studentenkantoren/Voorfabriek

Studentenorganisaties kunnen weer zoals voorheen terecht in de Voorfabriek-ruimtes. Het maximaal aantal personen per ruimte gaat per 18 februari weer terug naar het reguliere maximum.


We kijken er enorm naar uit je weer bij CREA te zien!

X