COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 20/01/2021

I.v.m. de op 12/01/2021 aangekondigde verlengde lockdown blijft CREA tot en met 9 februari 2021 gesloten. Cursisten, docenten, studiohuurders en Voorfabriek-organisaties hebben hier inmiddels bericht over gekregen of krijgen nog bericht.
Voor vragen zijn we tot en met 18 december telefonisch bereikbaar via 020 525 1414 (maandag-vrijdag tussen 9-17u), in de periode daarna is alleen CREA te bereiken per mail: planning@crea.nl. Van donderdag 24 december 17.00u t/m zondag 3 januari 2021 is CREA geheel gesloten (dus ook niet per mail/telefonisch te bereiken).

Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?
CREA bezoeken is helaas niet mogelijk momenteel.

Is het mogelijk om een ​​studio te huren bij CREA?
Alle studioboekingen die tussen 15 december en 9 februari bij CREA stonden zijn afgezegd. Het saldo dat daarmee vrijkomt staat weer terug op de accounts. Huurders hebben hierover bericht gekregen. CREA zal tot en met vrijdag 18 december tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar zijn voor vragen.

Kan ik naar het CREA café?
Het CREA café is tot nader order geheel gesloten (dus ook geen take-away).

Hoe kan ik naar een voorstelling/event bij CREA?
Alle voorstellingen/events tot en met 9 februari zijn geannuleerd.

Hoe werkt het op dit moment met cursussen bij CREA?
Per 15/12/2020 tot het einde van deze strenge lockdown kunnen cursuslessen alleen online plaatsvinden. Cursisten en aankomend cursisten zijn hierover per mail op de hoogte gesteld. I.v.m. de laatste aankondigen is het nu lastig te voorspellen hoe we de cursussen in februari mogen en kunnen gaan opstarten.
Je kunt je nog steeds inschrijven voor onze cursussen, we weten alleen nog niet of we alles fysiek (bij CREA) kunnen laten starten of dat de start/een deel van de cursus online zal plaatsvinden. Als je je inschrijft voor een cursus die start in februari 2021 wordt je op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkelingen en zullen we geen opzegtermijn van 2 weken aanhouden, maar die termijn aanpassen aan de actualiteit.

Toevoeging 20/01/2021: CREA houdt er rekening mee dat de cursussen die in februari beginnen, online moeten starten/deels online zullen plaatsvinden. Aan docenten is op 20/01/2020 gevraagd om een plan hiervoor te maken. Aankomend cursisten worden uiterlijk woensdag 27 januari per mail van dit plan op de hoogte gesteld en de aangepaste plannen zullen ook hier op de website/cursuspagina worden gepubliceerd. In die mail wordt ook de nieuwe opzegtermijn gecommuniceerd. Aankomend cursisten kunnen dus n.a.v. deze mail besluiten over deelname aan de cursus.

Ik zit bij een studentenorganisatie met een kantoor/flexplek in de Voorfabriek, kan ik naar CREA?
Ook de Voorfabriek is tot en met 09/02/2021 gesloten.

We hopen je snel weer te verwelkomen bij CREA!

X