corona maatregelen

Corona maatregelen

Vanaf dinsdag 2 juni gaat CREA gefaseerd weer open!

Het pand is alleen te betreden als je een afspraak/reservering hebt. Het terras van het CREA café is voor iedereen toegankelijk.
Voor vragen kun je contact opnemen via 020 525 1414 (tijdens openingstijden) of mail naar planning@crea.nl.

Dit moet je weten voor je naar CREA komt:

Laatste update: 16/07/2020

Wat doet CREA om mijn bezoek veilig te maken?

We volgen de voorschriften vanuit de overheid en de aanbevelingen vanuit de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk en de Koninklijke Horeca Nederland op. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid en in beperkt gezelschap naar CREA te komen.
Respecteer overal in het gebouw de 1,5 meter afstand: geef elkaar en het personeel de ruimte en gebruik de gemarkeerde routes en wachtplekken.
Let op: de hoofdingang van CREA is voorlopig niet toegankelijk. Toegang tot het gebouw is mogelijk via de binnenplaats. Zonder afspraak is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt en er vindt een triagegesprek plaats.

Is het mogelijk om een studio te huren bij CREA?

Vanaf 2 juni zijn studiohuurders weer welkom bij CREA! Op de pagina over studiohuur lees je alle informatie over studiohuur en lees je ook de aanvullende coronavoorwaarden en huisregels.
Let op: het is voorlopig niet mogelijk in persoon bij de balie te reserveren of een account aan te maken voor studiohuur. Het pand is alleen toegankelijk als je al een reservering voor een studio hebt. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt en er vindt een triagegesprek plaats.

Kan ik weer naar het CREA café?

Jazeker! Vanaf dinsdag 2 juni is het terras open voor koffie, ontbijt, lunch en borrel. Reserveren voor het terras is niet nodig. Hier (en aan de poort) kun je reserveren voor binnen in het café en lees je hoe het café omgaat met de veiligheidsmaatregelen.
Let op: het CREA café binnengaan kan alleen via onze binnenplaats. Bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt en er vindt een triagegesprek plaats.

Hoe kan ik naar een voorstelling/event bij CREA?

Je kunt alleen naar een event bij CREA als je van tevoren hebt gereserveerd of een kaartje hebt gekocht. Meer info daarover staat bij het event in onze agenda. In juni is de maximum capaciteit van onze uitvoeringszalen 30 bezoekers.
Let op: bij de ingang wordt gecheckt of je een reservering hebt en er vindt een triagegesprek plaats. Kom 15 minuten voor aanvang van het event, eerder is het helaas niet mogelijk het pand te betreden. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Verlaat het pand direct na afloop.

Ik wil een cursus doen bij CREA, hoe gaat dat in zijn werk?

Vanaf 6 juli kun je weer bij CREA terecht voor onze zomercursussen! Er is dit jaar gekozen om het programma in drie delen op te delen: online only cursussen, hybride cursussen (deels bij CREA, deels thuis/in het veld) en cursussen die volledig bij CREA plaatsvinden (real-life/fysiek). Meer info over de cursussen en hoe wij omgaan met de maatregelen bij de cursussen vind je hier. Voor aanvang van de cursus ontvangen cursisten meer info over de gang van zaken i.v.m. de start en verloop van de cursus.

Let op: zonder afspraak/reservering is het niet mogelijk het gebouw te betreden. Je bij ons cursussecretariaat inschrijven voor een zomercursus is momenteel niet mogelijk, via de website inschrijven kan uiteraard wel.

Ik zit bij een studentenorganisatie en ik wil naar ons kantoor in de Voorfabriek, vanaf wanneer kan dat?

CREA gaat gefaseerd open. Studentenorganisaties zijn, onder voorbehoud, vanaf 8 juni weer welkom bij CREA. Hierover krijg je nog bericht. Voor die tijd is het niet mogelijk om zonder afspraak het pand te betreden.

We kijken er enorm naar uit je weer bij CREA te zien!

CREA wil zoveel mogelijk kunst en cultuur met jullie blijven delen. Daarom hebben we een pagina gemaakt met de meest inspirerende tips op het gebied van kunst en cultuur, die je vanuit huis kan bekijken/doen!

X