Nicoline Snaas

Nicoline Snaas

Bio:

Nicoline Snaas zingt als solist jazz en schrijft haar eigen songs. Nicoline geeft workshops in samenzang en improvisatie. Ook leidt ze Vocal Circles voor Musicians Without Borders in de tolhuistuin. Ze heeft meerdere CD’s op haar naam, onder andere gemaakt met het Nicoline Snaas Jazz kwartet en trio en met de Christmas Angels. Nicoline leidde jarenlang het CREA vrouwenkoor ‘Tell Mama We’re Late’, daarnaast gaf ze 18 jaar les bij Djam (jazzschool Amsterdam).

De laatste jaren heeft ze de leiding bij grotere evenementen (meerdere koren, solisten en muzikanten) zoals de dodenherdenking, familiekoor kamp Amersfoort en kerstconcerten. Haar passie is mensen verbinden met zingen en mensen zich te laten heroriënteren met hun lijf en hun stem. Nicoline houdt zelf erg van spelen, het spontane spel dat ontstaat wanneer je bij elkaar bent en je muziek hebt als gereedschap om elkaar in uit te dagen.

“Zet mij voor een groep en de boel gaat swingen en sprankelen. Mensen worden vaak blij en krijgen een warm gevoel van de samenklank en het zelf mogen verzinnen, hun creativiteit mogen aanzetten.”

Cursussen door deze docent:

X