fbpx

Plug and Play: HvA Edition

Plug and Play: HvA Edition

CREA en FLOOR, het culturele centrum van de HvA, slaan op 15 april 2023 de handen ineen voor een speciale editie van CREA’s open podium: Plug and Play: HvA Edition! Deze editie is speciaal voor performers van de Hogeschool van Amsterdam. 

Plug and Play, CREA’s multidisciplinaire open podium, is de perfecte plek voor jonge en opkomende performers om hun werk te presenteren aan live publiek. Kom langs en laat je inspireren! > Meld je aan als bezoeker via onderstaand formulier! <

HvA-talent gezocht!

Theaterspelers, mimes, spoken word artiesten, dansers, zangers en muzikanten: iedereen is welkom! Ben jij opkomend HvA-talent en wil je bij ons komen optreden? Of zie jij het zitten om op de planken te staan als host of afsluitende band?

Aanmelden kan tot 28 maart. Uiterlijk 3 dagen na deze datum hoor je van ons of je een plekje hebt. De organisatie doet haar best een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. Wil je eerst het evenement bekijken? Op 11 maart is er een reguliere editie van Plug and Play, kom langs!

Meld je aan als bezoeker HvA Edition

Over Plug and Play 

Plug and Play is CREA’s multidisciplinaire open podium dat een platform biedt aan jonge en opkomende artiesten om hun werk op te voeren en te presenteren aan een live publiek. Het is de perfecte plek voor verkenning en samenwerking tussen kunstenaars in verschillende disciplines zoals dans, (fysiek) theater, muziek en storytelling, maar ook een platform om creativiteit te delen met het publiek. 

> Check de algemene Plug and Play pagina. <

X