Plug and Play

Plug and Play

Plug and Play is CREA’s multidisciplinaire open podium dat een platform biedt aan jonge en opkomende artiesten om hun werk op te voeren en te presenteren aan een live publiek. Het is de perfecte plek voor verkenning en samenwerking tussen kunstenaars in verschillende disciplines zoals dans, (fysiek) theater, muziek en storytelling, maar ook een platform om creativiteit te delen met het publiek.

Doe mee met Plug and Play!

Talent, meld je aan!

We zijn altijd op zoek naar talent voor op onze planken. Theaterspelers, mimes, spoken word artiesten, dansers en muzikanten: iedereen is welkom. Op zoek naar een podium voor je kunsten?

Open call: join the team

Wil je meehelpen met het bouwen van een podium voor aanstormend talent? Het team van Plug and Play is constant op zoek naar versterking in alle vormen en maten. Wil je ervaring opdoen met productie, communicatie en social media? Ben je minimaal 10 uur per maand voor een half jaar (op vrijwillige basis) beschikbaar? Of heb je nog andere vragen?

Stuur een mail naar: plugandplay@crea.nl of stuur een DM naar @crea_plug_and_play op Instagram.

Gezocht: host!

Om de gezellige avonden van Plug and Play te presenteren zijn we op zoek naar een beginnend cabaret talent die het publiek kan enthousiasmeren op een humoristische en laagdrempelige manier. Zie jij jezelf dat wel doen?

Stuur een mail naar: plugandplay@crea.nl of stuur een DM naar @crea_plug_and_play op Instagram.

Agenda

04mar21:00Open StageGeregeld Ontregeld x CREA Café21:00 taal event:Nederlands,Engels,language no problemtype event:open mic

13apr19:15Plug and Playbands edition19:15 taal event:Nederlands,Engels,language no problemtype event:concert,open mic

X