cursussen

CREA cursussen

COVID-19 maatregelen

I.v.m. de op 12/01/2021 aangekondigde verlengde lockdown blijft CREA tot en met 9 februari 2021 gesloten. Tot het einde van deze strenge lockdown kunnen cursuslessen alleen nog online plaatsvinden.
Cursisten en aankomend cursisten zijn hierover per mail op de hoogte gesteld. I.v.m. de laatste aankondigen is het nu lastig te voorspellen hoe we de cursussen in februari mogen en kunnen gaan opstarten. Je kunt je nog steeds inschrijven voor onze cursussen, we weten alleen nog niet of we alles fysiek (bij CREA) kunnen laten starten of dat de start/een deel van de cursus online zal plaatsvinden. Als je je inschrijft voor een cursus die start in februari 2021 wordt je op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkelingen en zullen we geen opzegtermijn van 2 weken aanhouden, maar die termijn aanpassen aan de actualiteit.

I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan gewend bent, wat kun je verwachten? Check hier de laatste informatie.

CREA organiseert jaarlijks zo’n 600 cursussen van digitale media tot beeldend en van theater tot fotografie.

Voorjaarscursussen 2021

Het aanbod voor het eerste blok (startend in februari) van voorjaar 2021 staat online! In het voorjaar kun je op twee momenten starten met een 8-weekse cursus: begin februari en in april.
Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer de cursussen die in april starten online komen te staan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbief.

Let op: studenten en jong-alumni hebben tot 1 januari 2021 voorrang bij inschrijven. Lees hier meer over deze voorrangsregel.

Zomercursussen 2021

Een zomercursus is een weekcursus van maandag t/m vrijdag gedurende zes zomerweken. Het aanbod voor zomer 2021 komt medio april online! Bekijk hier het programma van zomer 2020.

cursussen per categorie

X