muziekzaal

CREA muziekzaal

De muziekzaal is een ruime zaal met houten vloer en interne bar voor concerten, feesten en congressen. De opstelling van de zaal kan naar wens worden aangepast. Technische ondersteuning is aanwezig. Ook zijn er verschillende cateringmogelijkheden.

Prijzen voor studenten

CREA verhuurt de muziekzaal per blok van 3 uur. Als student/studentenvereniging/studentenorganisatie kun je gebruik maken van deze faciliteiten voor zéér lage tarieven. Het gebruik van licht/geluidstechniek en technische ondersteuning is hierbij inbegrepen.– al vanaf €120,- ex BTW! (€220,- ex BTW voor een avond evenement)– vul dit formulier in.

Prijzen overig

Niet-studenten: vul dit formulier in voor het maken van een boeking of het opvragen van een offerte.

Overige informatie

Parkeergelegenheid
CREA ligt aan een autovrij terrein. Laden en lossen kan alleen na overleg.

Publiciteit
De huurder zorgt zelf voor het promotiemateriaal. Posters en flyers kunnen na overleg in het gebouw worden verspreid. In het geval van een openbaar event vermeldt CREA de activiteit na aanlevering van kopij graag in de maandfolder en op de website.

Coördinatie en kaartverkoop
Tijdens de activiteit zorgt de huurder zelf voor de coördinatie en kaartverkoop. Als er een toegangsprijs wordt geheven, kunnen reserveringen na overleg via CREA worden gemaakt.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met coördinator theater en muziekzaal Ruben de Roos via: theater@crea.nl

X