muziekzaal

CREA muziekzaal

Covid-19 maatregelen

I.v.m. het coronavirus zal je bezoek aan CREA anders verlopen dan gewend bent, wat kun je verwachten? 
>> check hier de laatste informatie

Momenteel geen nieuwe korte termijn aanvragen

Vanwege omstandigheden nemen wij geen nieuwe aanvragen aan op korte termijn. Mocht u de opties willen bespreken voor het huren van de muziek- of theaterzaal na 2 januari 2022, dan kunt u contact met ons opnemen via theater@crea.nl.

De muziekzaal is een ruime zaal met houten vloer en interne bar voor concerten, feesten en congressen. De opstelling van de zaal kan naar wens worden aangepast. Technische ondersteuning is aanwezig. Ook zijn er verschillende cateringmogelijkheden.

Prijzen voor studenten

CREA verhuurt de muziekzaal per blok van 3 uur. Als student/studentenvereniging/studentenorganisatie kun je gebruik maken van deze faciliteiten voor zéér lage tarieven. Het gebruik van licht/geluidstechniek en technische ondersteuning is hierbij inbegrepen.– al vanaf €120,- ex BTW! (€220,- ex BTW voor een avond evenement).

Prijzen overig

Niet-studenten: voor het maken van een boeking of het opvragen van een offerte stuur een mail naar theater@crea.nl.

Overige informatie

Parkeergelegenheid
CREA ligt aan een autovrij terrein. Laden en lossen kan alleen na overleg.

Publiciteit
De huurder zorgt zelf voor het promotiemateriaal. Posters en flyers kunnen na overleg in het gebouw worden verspreid. In het geval van een openbaar event vermeldt CREA de activiteit na aanlevering van kopij graag in de maandfolder en op de website.

Coördinatie en kaartverkoop
Tijdens de activiteit zorgt de huurder zelf voor de coördinatie en kaartverkoop. Als er een toegangsprijs wordt geheven, kunnen reserveringen na overleg via CREA worden gemaakt.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met onze coördinator theater- en muziekzaal via: theater@crea.nl

X