fbpx

muziekzaal

CREA muziekzaal

De muziekzaal is een ruime zaal met houten vloer en interne bar voor concerten, feesten en congressen. De opstelling van de zaal kan naar wens worden aangepast. Technische ondersteuning is aanwezig. Ook zijn er verschillende cateringmogelijkheden.

Tarieven

CREA verhuurt de muziekzaal vanaf 1 dagdeel (4 uur), daarna kun je per uur verlengen. Tarieven voor het huren van de muziekzaal verschillen per categorie: student / cultureel, maatschappelijk & educatief / regulier & marktconform.
Als student/studentenvereniging/studentenorganisatie kun je de zaal huren voor zéér laag tarief, namelijk al vanaf €185,- ex BTW!* Het gebruik van licht/geluidstechniek en technische ondersteuning is hierbij inbegrepen. Voor de overige tarieven, meer informatie en het aanvragen van een offerte zie hieronder


Doe een aanvraag

Leuk dat je overweegt een zaal bij CREA te boeken! Om je aanvraag in behandeling te nemen, vragen wij je om dit formulier in te vullen. Weet je nog niet – of ben je nog niet zeker over – de details? Geen probleem! Je kunt velden leeg laten of een voorlopige schatting maken; de informatie kan naderhand altijd nog worden bijgewerkt.
We nemen deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Vragen? Mail naar events@crea.nl.

Overige informatie

Parkeergelegenheid
CREA ligt aan een autovrij terrein. Laden en lossen kan alleen na overleg.

Publiciteit
De huurder zorgt zelf voor het promotiemateriaal. Posters en flyers kunnen na overleg in het gebouw worden verspreid. In het geval van een openbaar event vermeldt CREA de activiteit na aanlevering van kopij graag in de maandfolder en op de website.

Coördinatie en kaartverkoop
Tijdens de activiteit zorgt de huurder zelf voor de coördinatie en kaartverkoop. Als er een toegangsprijs wordt geheven, kunnen reserveringen na overleg via CREA worden gemaakt.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met onze coördinator theater- en muziekzaal via: events@crea.nl

X