fbpx

open mic evenementen

open mic evenementen

GO Play

Na de grote successen van Plug and Play en Open Stage bundelen deze twee hun krachten samen. Op 5 oktober – de dag na dierendag – zal CREA de hele dag in het thema staan van opkomend talent.

Zowel in de muziekzaal als het CREA café wordt een programma gehosten waarin verschillende artiesten de kans krijgen om podiumervaring op te doen en nieuwe acts uit te proberen. Van theater tot zang, van dans tot cabaret. Van herrie in de muziekzaal tot intieme spoken word in het cafe.

Alle artiesten, beginnend en ervaren: meld je aan!

Plug and Play

Plug and Play is CREA’s multidisciplinaire open podium dat een platform biedt aan jonge en opkomende artiesten om hun werk op te voeren en te presenteren aan een live publiek. Het is de perfecte plek voor verkenning en samenwerking tussen kunstenaars in verschillende disciplines zoals dans, (fysiek) theater, muziek en storytelling, maar ook een platform om creativiteit te delen met het publiek.

Talent, meld je aan!

We zijn altijd op zoek naar talent voor op onze planken. Theaterspelers, mimes, spoken word artiesten, dansers en muzikanten: iedereen is welkom.

Open Stage

Open Stage, georganiseerd door GEREGELD ONTREGELD en het CREA café, is een plek voor verborgen (of niet zo verborgen) talent dat niet onontdekt mag blijven voor de bezoekers en het personeel van het café. Het vindt plaats op elke eerste maandag van de maand.

Wil je je aanmelden? Stuur je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van je optreden naar cafe@crea.nl.

Join the Plug and Play team

Open call

Wil je meehelpen met het bouwen van een podium voor aanstormend talent? Ervaring opdoen met productie, communicatie en social media? Ben je minimaal 10 uur per maand voor een half jaar (op vrijwillige basis) beschikbaar? Het team van Plug and Play is constant op zoek naar versterking in alle vormen en maten.

Stuur een mail naar: plugandplay@crea.nl of stuur een DM naar @crea_plug_and_play op Instagram.

Host

Om de gezellige avonden van Plug and Play te presenteren zijn we op zoek naar een host: beginnend cabaret talent die het publiek kan enthousiasmeren op een humoristische en laagdrempelige manier. Zie jij jezelf dat wel doen?

Stuur een mail naar: plugandplay@crea.nl of stuur een DM naar @crea_plug_and_play op Instagram.

Agenda

03jun21:00Open StageGeregeld Ontregeld x CREA Café21:00 taal event:Nederlands,Engels,language no problemtype event:open mic

X