fbpx

Aanmeldformulier CREA agenda

Event aanmelden voor CREA agenda

Instructies

Je hebt in samenspraak met collega’s van CREA verhuur of CREA programmering een event gepland in een van de CREA zalen en je wil graag meegenomen worden op onze website en eventuele andere kanalen! Via dit formulier kun je je event aanmelden.
Criteria waar je event aan dient te voldoen zijn:

  • Het event vindt plaats in de CREA theaterzaal, CREA muziekzaal of het CREA café (m.u.v. projecten gesteund door het CREA fonds en concerten van het CREA orkest en Studentenkoor Amsterdam).
  • Het gaat om een openbaar event.
  • Je hebt vanuit CREA een bevestiging gekregen dat het event is gepland op de vastgestelde datum (geen opties).

Events die aan bovenstaande criteria voldoen worden altijd op de CREA website geplaatst. CREA behoud het recht om een keuze te maken welke agendagegevens opgenomen worden op overige kanalen (social media/nieuwsbrief) en geeft daarbij voorrang aan eigen programmering. Juist aangeleverde evenementen worden meestal de maandag na aanmelden op de CREA website geplaatst.

Mocht je vragen hebben of informatie over het event willen wijzigen/toevoegen, neem dan contact op via publiciteit@crea.nl.

Het kan zijn dat bovenstaande knop op ‘processing’ of ‘verwerken’ blijft hangen. Het formulier wordt in dat geval wel gewoon door ons ontvangen.
Dit is een bug en wordt z.s.m. opgelost. Mocht je twijfelen, stuur dan een mail naar publiciteit@crea.nl.

X