IJsbrekers Training & Development

IJsbrekers

Bio:

IJSBREKERS training & development is specialist op het gebied van professionele profilering, pitchen, presenteren en storytelling. Daarnaast biedt IJsbrekers trainingen in het optimaliseren van communicatie, samenwerken, effectiviteit en gedrag & interactie.

IJSBREKERS creëert tailor made trainingen en trajecten waarbij zij zich richten op persoonlijke en professionele ontwikkeling waarin visie en werkwijze afgestemd zijn en aansluiten op de cultuur van de organisatie. IJSBREKERS traint bedrijven zoals ING, Ahold Delhaize, Aegon, Accenture, Baker&McKenzie en Stibbe B.V.

De IJSBREKERS methode is gestoeld op overdrachtstechnieken uit het theater, gecombineerd met een specialisme in corporate communication. Deze combinatie wordt door cliënten als zeer zinvol, vernieuwend en hands-on ervaren. IJSBREKERS onderscheidt zich op de aanbiedersmarkt door een uiterst praktische aanpak die beklijft.

Over de lessen van Sandra Mattie
Sandra Mattie is in 1998 afgestudeerd aan de hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam op de acteursopleiding. Naast haar werk als actrice heeft Sandra een fascinatie voor communicatie, gedrag en interactie. Als actrice heeft ze jarenlang “gedrag” tot in de puntjes bestudeerd en vormgegeven. Personages in hun volledigheid proberen te begrijpen en in allerlei toneel- en televisieproducties tot leven gebracht. Als trainingsacteur werkt ze vanuit rollenspel met verschillen communicatiestijlen en modellen. Als presentatie en storytelling coach/trainer zet ze deelnemers in hun kracht zodat vorm en inhoud samenkomen in een kwalitatieve en authentieke presentatie. Aansluitend en voortvloeiend uit dit alles heeft ze zichzelf verder ontwikkeld tot allround coach. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, open en nieuwsgierig, behulpzaam, creatief, gelijkwaardig, confronterend waar nodig en altijd met humor.

Cursussen door deze docent:

X