Simone Weimans

februari, 2020

19feb20:0021:00Simone WeimansAmsterdam College Tour20:00 - 21:00 taal event:Nederlandstype event:lezing

meer

event details

“Je hoeft geen gepolijste blondine te zijn om het Journaal te presenteren.”

Simone Weimans heeft een hart voor journalistiek, is presentatrice bij de NOS, studeerde communicatiewetenschappen aan de UvA en deed mee aan het programma Wie is de Mol?. Ze is ongeveer haar hele leven al bezig met media, en is dan ook van alle markten thuis. Van Breaking News, tot de rust van een radioprogramma, Simone is een echte mediavrouw.

Aanstaande 19 februari is ze bij ons te gast in CREA Amsterdam, en zullen we het hebben over haar leven in de media, haar studietijd aan de UvA en veel meer!

De gratis kaartverkoop gaat 5 februari om 12:00 uur van start, dus hou het facebookevent goed in de gaten!

Amsterdam College Tour is een live-event voor en door studenten van Amsterdam. Elke maand wordt er een spraakmakende gast geïnterviewd over zijn/haar jeugd-/studententijd, carrière en toekomstplannen. Het doel: Zo veel mogelijk studenten inspireren én hen een platform bieden waar zij hun vragen kunnen stellen aan succesvolle personen uit verschillende vakgebieden. Eerdere gasten waren o.a. Rik van de Westelaken, Twan Huys, Sacha de Boer, Ivo van Hove, Barbara Baarsma, Tim den Besten, Janine Abbring en Tim Hofman.

tijd

(Woensdag) 20:00 - 21:00

locatie

CREA theaterzaal

Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam

prijs

gratis

organisator

Amsterdam College Touramsterdamcollegetour@gmail.com

X