Danscafé: bring your family

april, 2020

18apr13:0015:30event geannuleerdDanscafé: bring your familySDV Amsterdance13:00 - 15:30 taal event:Nederlands,Engels,language no problemtype event:dans

meer

event details

Op zaterdag 18 april organiseert Studentendansvereniging AmsterDance het maandelijkse Danscafé in de CREA Muziekzaal: een relaxte middag die in het teken staat van dansen en gezelligheid.

Van latin-dansen zoals salsa en chacha tot de klassieke wals en tango, verschillende partnerdansen komen hier aan bod! Kijk je liever toe vanaf de zijkant of ben je toe aan een pauze? Tussendoor kun je genieten van zelfgebakken taart van de bak-commissie, niet verkeerd toch?

Kan je nog niet dansen? Geen probleem! We organiseren een workshop aan het begin van het danscafé.

SDV AmsterDance is dé studentendansvereniging van Amsterdam, gericht op partnerdansen zoals stijldansen, salsa, en eigenlijk alles waarbij je met een partner danst. Want tsja, samen dansen is toch gewoon het gezelligst? Bij ons kun je terecht voor danscursussen op verschillende niveaus, maar ook voor gezellige activiteiten samen met de vereniging. Of je nou al jaren danservaring hebt of pas je eerste pasjes zet, iedereen is welkom! Kom een keer langs, of lees meer op onze website www.sdvamsterdance.nl.

tijd

(Zaterdag) 13:00 - 15:30

locatie

CREA muziekzaal

Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam

prijs

studenten gratis | overigen €3

X