Miloe van Bodegraven

Miloe van Bodegraven

Bio:

Miloe van Bodegraven studeerde kleinkunst aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Zij werkte als maker en performer o.a. bij de Kinderparade, het Concertgebouw, het Tropenmuseum, speelde in de familiemusical De Bende van de Korenwolf naar de boeken van Jacques Vriens.

Op dit moment runt zij samen met haar man een gezin met drie kinderen en Rederij de Jordaan: met hun klassieke salonbootjes vaart Captain Singer Miloe over de grachten van Amsterdam.

Zij werkt sinds 2006 als docent Musical op verschillende plekken zoals Parnassos en Fluxus, en sinds 2008 doet ze dat met veel plezier bij Crea. Ook werkte zij gedurende acht jaar als docent zang en liedpresentatie aan de opleiding Theaterdocent aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.

Miloe’s lessen richten zich op (musical)zang waarbij lijf, emotie en stem aan elkaar gekoppeld worden. Zij biedt haar studenten een veilige omgeving om de uitdaging van deze koppeling aan te gaan, waarbij zij meestal iemands unieke geluid tevoorschijn weet te toveren.

Cursussen door deze docent:

X