Marieke Rodenburg en Olaf Kerckhaert

Marieke Rodenburg

Bio:

Marieke Rodenburg is een documentaire filmmaker. Haar films hebben vaak een maatschappelijk, historische of culturele inslag. Zoals de  ‘Negen Koffers’ over het jiddisch Lilalo theater, met Ellen ten Damme (in productie, regie, camera en co-scenario),  en de documentaire ‘Alles wat klinkt’, over de componist Theo Loevendie en verschillende filmportretten en reportages. Zie www.philming.nl.

Door de mix van een historische, visueel-antropologische en journalistieke achtergrond zoekt ze graag naar verschillende vormen van verhalen vertellen in beeld en geluid. (Eigenlijk is ze het meest gelukkig als ze filmt.)  Marieke organiseerde jarenlang mede de film en debatavond Cineblend en doceerde o.a. videojournalistiek, mediakunst, filmstudies en filmgeschiedenis aan de universiteit en Hogeschool.

Olaf Kerckhaert

Bio:

Olaf Kerckhaert werkt als producent vanuit zijn studio in Amsterdam aan muziekproducties op het grensgebied tussen minimal techno en experimenteel elektronische muziek: soundcloud.com/olafkerckhaert

Daarnaast leeft hij zijn liefde voor popmuziek uit als singer-songwriter. Hij is in 2007 afgestudeerd aan het conservatorium in den Haag waar hij tegenwoordig ook les in elektronische muziekproductie geeft.

Cursussen door deze docent:

X