Diversity Hub

Diversity Hub

Bio:

De Diversity Hub is een HvA-community van studenten en docenten die hun perspectief op identiteit en diversiteit willen verbreden en verrijken via ontmoetingen en uitwisselingen rondom deze thema’s. Door het bevorderen van de bewustwording van diversiteitsthema’s bij zowel studenten als medewerkers, draagt de Hub bij aan een klimaat op de hogeschool waarin iedereen zichzelf kan zijn, en worden studenten beter toegerust voor hun latere rol als professional in de diverse samenleving waar zij na hun afstuderen aan het werk gaan.

Cursussen door deze docent:

Ike Krijnen

Bio:

In 2015 stapte Ike Krijnen (1984) binnen in de wereld van spoken word. Na deelname aan woordplatform RADIATOR (Amsterdam, PoetryPusher) volgde al snel nominatie voor een Van Dale Spoken FM-prijs. Sindsdien draagt hij voor in theaters, op events, festivals en schrijft in opdracht. Als een van de eerste leden van Spoken Agency (voorheen Clubspoken) heeft hij van spoken word/storytelling zijn fulltime… bekijk Ike’s volledige profiel hier >>

Feadan McCall

Bio:

Feadan McCall is een danseres, docent en choreograaf, afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten -JMD/UCD ’15.
Sindsdien werkt ze als danseres, voor oa. danscompany ISH & danstheater AYA en als choreograaf voor oa. 9x13Fanfare, Klang Ensemble,Nederlands Blazers Ensemble, Kijkgeluid?! en het Nationaal Ballet Orkest.
bekijke Feadan’s volledige profiel hier >>

Naomi Grant

Bio:

Naomi Grant (1989) is een performende en docerende schrijver, dichter, spoken word artiest. Kwetsbaar, puur en eerlijk. Ze schrijft graag over onderwerpen waar men niet graag over spreekt: mentale gezondheid, haar identiteit en seksualiteit, onrechtvaardigheid. Op haar 8e begon Naomi met het schrijven van proza. Door de jaren heen heeft zij zich meerdere schrijfstijlen eigen… bekijk Naomi’s volledige profiel hier >>

X