body & mind

BODY & MIND

Maak je hoofd leeg, vind balans en relax bij een van de body & mind cursussen bij CREA.

NIEUW: de meeste cursussen zijn opgedeeld in blokken van 8 weken. Dat betekent dat je dit voorjaar op twee momenten kan starten met een cursus: begin februari en in april.

Let op: i.v.m. COVID-19 gelden er maatregelen bij CREA, wat kun je verwachten? Check hier de laatste informatie.

body & mind cursussen door de Griffioen

Kijk verder dan je neus lang is met de Body & Mind cursussen van onze zusterorganisatie De Griffioen. De Griffioen is het cultuurcentrum van de Vrije Universiteit. Let op: de Body & Mind cursussen vinden plaats in De Griffioen (Uilenstede 106) en NIET IN CREA.

yoga, meditatie & mindfulness

Kom dieper bij jezelf en laat de wereld even helemeaal los met de vele verschillende soorten yoga, mediatie en mindfulness waar je bij de Griffioen uit kan kiezen.

massagecursussen

Hoe kun je nu echt een goede massage geven? In de Griffioen kun je diverse workshops volgen, bijvoorbeeld schouder- en nekmassage, hoofd-, hand- of voetmassage of ga voor andere vormen van massage zoals de thaise- of shiatsumassage.

persoonlijke ontwikkeling

Toch altijd weer huiverig voor het houden van die belangrijke presentatie? Of wil je leren beter voor jezelf op te komen en niet achteraf bedenken wat je eigenlijk had willen zeggen. Met de griffioencursussen presenteren en assertiviteit kun je wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen bij bijvoorbeeld je studie.

complete aanbod

Het complete aanbod vind je hier (let op: je verlaat de website van CREA).

X